Σχεδιασμός για κατασκευή ενός παιδικού μπάνιου.
Τρισδιάστατη απεικόνιση μιάς πρότασης για κατασκευή ενός παιδικού μπάνιου στην περιοχή της Κομοτηνής. Κύριος στόχος των ιδιοκτητών η δημιουργία ενός unisex χώρου χωρίς δεσμεύσεις όσον αφορά το φύλλο του παιδιού. Κύριος στόχος της μελέτης η δημιουργία ενός χώρου με διαχρονικότητα όσον αφορά την αισθητική του. Προτάθηκε μία λύση η οποία δεν θα έχει ημερομηνία λήξης σε σχέση με την ηλικία του παιδιού, αλλά αντίθετα να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Για την επένδυση των τοίχων αλλά και του δαπέδου χρησιμοποιήθηκαν πλακάκια με διάσταση 20 x 50 cm τα οποία διαθέτουν και γυαλίστερή επιφάνεια. Χρησιμοποιήθηκαν 4 χρώματα Λευκό, Naranja, Verde και Azul τα οποία σε συνδυασμό με την γυαλιστερη επιφάνεια τους δημιουργούν ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Πιό συγκεκριμένα επιλέχθηκαν πλακάκια από την σειρά Happy.

Η ακρυλική μπανιέρα που τοποθετήθηκε είναι το μοντέλο Gea με διάσταση 105 x 70 cm και υπήρξε η πρόβλεψη στο μέλλον να μπορεί να απεγκατασταθεί και στην θέση της να δημιουργηθεί ένας χώρος ντουζιέρας με καμπίνα. Είναι απαραίτητη μέχρι κάποια ηλικία, αργότερα όμως ίσως θα πρέπει να αντικατασταθεί.