Το μπάνιο ανήκει σε μονοκατοικία στην περιοχή της Καβάλας και επιθυμία των ιδιοκτητών ήταν να εναρμονησθεί το τελικό αποτέλεσμα του μπάνιου με τον υπόλοιπο χώρο του σπιτιού. Η εντελώς ειδική τοπογραφία του χώρου μας οδήγησε στην πρόταση κτιστής ντουζιέρας και εντοιχισμό του πλυντηρίου στην δεξια εσοχή απέναντι από την ντουζιέρα.

Για την επένδυση του χώρου προτάθηκαν τα πλακάκια από την σειρά july με διάσταση 25 x 40 cm και γυαλιστερή επιφάνεια. Η προσομοίωση των πλακιδίων στο φυσικό μάρμαρο δίνει μία διαχρονικότητα στην όλη κατασκευή και συγχρόνως κάνει εύκολη υπόθεση την συντήρηση του μπάνιου.

Στον τοίχο αριστερά από την είσοδο προτάθηκε κτιστός πάγκος έτσι ώστε να εκμεταλευτούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον ελεύθερο χώρο και συγχρόνως να αναβαθμίσουμε την λειτουργικότητα του. Λόγω του μίκρού πλάτους στο συγκεκριμένο σημείο εγκαταστάθηκε επιτραπέζιος νιπτήρας και συνοδεύτηκε με μπαταρία η οποία εγκαθίσταται την δεξιά πλευρά του.

Στον τοίχο απέναντι από την είσοδο και κάτω από το παράθυρο τοποθετήθηκε η κρεμαστή λεκάνη σε συνδυασμό με εντοιχισμένο καζάνι της Geberit. Με αυτό τον τρόπο εκμεταλευόμαστε όλο τον ελεύθερο χώρο στο σημείο αυτό το οποίο έχει περιορισμένο χώρο αφού πρέπει να βολέψουμε και το πλυντήριο αλλά και την ντουζιέρα.

Τέλος ο χώρος της ντουζιέρας οριοθετήθηκε από τον υπόλοιπο χώρο με ειδική κατασκευή καμπίνας από κρύσταλλο ασφαλείας. Αποτελείται από ένα σταθερό φύλλο και ένα ανοιγόμενο για την ευκολότερη πρόσβαση στο εσωτερικό της. Το κρύσταλλο έχει πάχος 8 mm και όλα τα μεταλλικά μέρη της είναι από επιχρωμιωμένο αλουμίνιο.