Μία λύση για το μπάνιο σας σε γήινες αποχρώσεις. Επιλέχθηκαν πλακάκια σε απομίμηση μαρμάρου με διάσταση 60 x 120 cm για την επένδυση των τοίχων και πλακάκια σε απομίμηση ξύλου με διάσταση 15 x 60 cm για την επίστρωση του δαπέδου. Η συγκεκριμένη λύση προσφέρει μία διαχρονικότητα στην αισθητική του μπάνιου.

Ο χτιστός πάγκος με συνολικό μήκος 130 cm συνδυάστηκε με τον ένθετο νιπτήρα πορσελάνης Gaia 56 x 40 cm, ενώ κάτω από αυτόν μία ειδική κατασκευή επίπλου μπάνιου με 2 συρόμενα βαγονέτα και 1 ανοιγόμενη πόρτα προορίζεται να αποθηκεύσει όλα τα χρηστικά αντικείμενα του μπάνιου. Για την κατασκευή του συγκεκριμένου επίπλου χρησιμοποιήθηκε Κοντραπλακέ Σημύδα, ένα υλικό με υψηλή αντοχή στην υγρασία του μπάνιου.

Η κρεμαστή λεκάνη συνδυάστηκε με το καζάνι εντοιχισμού Tece Profil Octa W-9300504, μία λύση η οποία ελευθερώνει περισσότερο χώρο στο δάπεδο του μπάνιου, διευκολύνοντας την καθημερινή του συντήρηση.

Τέλος η οριοθέτηση του χώρου της ντουζιέρας από το υπόλοιπο μπάνιο, έγινε με την χρήση καμπίνας με συρόμενη πόρτα. Συγκεκριμένα επιλέχθηκε το μοντέλο Starlet CL Slider με συνολικό μήκος 110 cm και ύψος 180 cm.