Με μία πρωτοποριακή τεχνολογία το Γερμανικό εργοστάσιο της Blanco εξοπλίζει ανοξείδωτους νεροχύτες προσφέροντας υψηλή αντοχή στις μηχανικές καταπονήσεις και συγχρόνως ευκολία στον καθαρισμό.
Η νέα τεχνολογία, η οποία έχει κατοχυρωθεί από την Blanco, προσφέρει σαν τελικό αποτέλεσμα μία βελούδινη με ομοιογενή δομή επιφάνεια που αποπνέει ζεστασιά και κομψότητα. Πέρα από αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης επιφάνειας είναι η υψηλή της ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές και στα δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και η ευκολία στην καθημερινή της συντήρηση και καθαριότητα.
Σύμφωνα με την Blanco η κατασκευή της γίνεται με την τεχνολογία shot-peening. Κατά την διαδικασία παραγωγής δισεκατομμύρια μικροσκοπικά σφαιρίδια ανοξείδωτου χάλυβα εκτινάσονται με ταχύτητα, που πλησιάζει τα 300 km/h σε ένα φύλλο Ανοξείδωτου Χάλυβα με πάχος 1 mm. Έτσι δημιουργείται μία νέα επιφάνεια με 2 φορές περισσότερη αντοχή και ιδιαίτερα κομψη εμφάνιση. Η αμμοβολή πραγματοποιείται και από τις 2 πλευρές του Ανοξείδωτου Χάλυβα και επαναλαμβάνεται μέχρι αυτός να αποκτήσει την επιθυμητή σκληρότητα.