Αυξήστε την λειτουργικότητα της ντουζιέρας με την τοποθέτηση μιάς στήλης υδρομασάζ στο εσωτερικό της.

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν την κατασκευή ντουζιέρας στο μπάνιο για την εξυπηρέτηση της ατομικής υγιεινής τους. Είναι λοιπόν αυξημένη απαίτηση η δημιρουργία συνθηκών χαλάρωσης μέσα σε αυτήν. Σε αυτό συμβάλει η αγορά και εγκατάσταση στήλης υδρομασάζ με η χωρίς τζετ.

Διατίθεται ποικιλία μοντέλων σε διάφορες διαστάσεις  και εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά μιάς τέτοιας λύσης, είναι η σωστή επιλογή η οποία θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις πρωσοπικές σας ανάγκες. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά μιάς τέτοιας στήλης είναι

ΣΤΗΛΕΣ ΜΕ η ΧΩΡΙΣ ΤΖΕΤ

Τα τζετ βρίσκονται στον κορμό της στήλης και εκτοξεύουν νερό με την κατάλληλη ρύθμιση του διανομέα. Αρκετές στήλες, θα λέγαμε οι περισσότερες διατίθενται με μεμονωμένα τζετ και άλλες πάλι με συστοιχίες μίκροτζέτ (συνήθως 50 τμχ). Εάν επιθυμείτε την τοποθέτηση στήλης με την λειτουργία τζέτ θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην πίεση του κεντρικού δικτύου της ύδρευσης. Τα τζετ για να λειτουργήσουν σωστά και να εξυπηρετήσουν καλύτερα τον λόγο για τον οποίο τα επιλέξατε θα πρέπει η πίεση λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης να κυμαίνεται από 3 – 4 bar. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να τοποθετείται πιεστικό στην κεντρική παροχή του νερού. Βέβαια υπάρχουν και οι στήλες οι οποίες δεν είναι εξοπλισμένες με τζετ και διαθέτουν τηλέφωνο χειρός και σταθερή κεφαλή ντουζ. Χαρακτηριστικό αυτής της κατηγορίας η χαμηλότερη τιμή.

ΣΤΗΛΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Υπάρχουν μοντέλα τα οποία διατίθενται με λειτουργία χρωματοθεραπείας, η οποία έχει ευεργετικές ιδιότητες όσον αφορά την καθημερινή μας χαλάρωση. Αυτά τα μοντέλα είναι ορισμένα και βέβαια διατίθενται σε υψηλότερη τιμή.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Οι περισσότερες στήλες είναι κατασκευασμένες από επιχρωμιωμένο αλουμίνιο, υπάρχουν όμως και αυτές από ακρυλικό φύλλο η από κρύσταλλο. Εκείνο το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή σας είναι είναι η τιμή η οποία διαφέρει ανάλογα με το υλικό κατασκευής.