Αυξήστε την λειτουργικότητα της καμπίνας.

Η καθημερινή χρήση του μπάνιου για την προσωπική μας υγιεινή, έχει αλλάξει και η εγκατάσταση στον χώρο ντουζιέρας σε συνδυασμό με καμπίνα η διαχωριστικό κρύσταλλο είναι σχεδόν απαραίτητη. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να επιτύχουμε την υψηλότερη λειτουργικότητα στην χρήση του εσωτερικού της καμπίνας, διευκολύνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας. Ένας από τους τρόπους για να επιτύχουμε κάτι τέτοιο είναι και αυτός της επιλογής και εγκατάστασης έξυπνων λύσεων, όπως είναι οι εντοιχιζόμενες μπαταρίες αλλά και τα ειδικά αξεσουάρ καμπίνας.

Τα χρηστικά αντικείμενα για την σωστή χρήση της ντουζιέρας δεν είναι και λίγα αν αναλογιστεί κανείς τον αριθμό τους για μία τετραμελή οικογένεια. Ειδικές Σπογκοθήκες-Μπουκαλοθήκες καθώς και Άγκιστρα πετσετών που προσφέρουν εύκολη εγκατάσταση μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την αποθήκευση Σαπουάν, Μπουκαλιών κλπ. Εγκαθίστανται εύκολα από τον οποιονδήποτε, αφού η στηριξή τους γίνεται στο κρύσταλλο της καμπίνας η του διαχωριστικού και μπορούν να μετακινηθούν σε κάθε στιγμή που αυτό κρίνεται απαραίτητο. Στα πλεονεκτήματά τους και η δυνατότητα που παρέχουν για χρήση σε κρύσταλλα 6, 8 η 10 mm. Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και εκείνα που τοποθετούνται στον τοίχο με μόνιμη εγκατάσταση επίπεδη η γωνιακή.

Όλα τα ειδικά αξεσουάρ Καμπίνας μπορείτε να τα βρείτε συγκεντωμένα σε μία κατηγορία και να ενημερωθείτε για τις τιμές τους και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους