Επιλέξτε το σωστό μοντέλο για την λεκάνη σας.

Το ηλεκτρονικό μπιντέ μπήκε για τα καλά στην ζωή μας, καθώς συμβάλει αποτελεσματικά στην καθημερινή υγιεινή δύσκολων σημείων του σώματός μας. Τα συγκεκριμένα καθίσματα ταιρειάζουν στην πλειονότητα των λεκανών τουαλέτας, είναι όμως σημαντικό να επιλέξετε τον σωστό τύπο για την δική σας.

Για να γίνει αυτό με μία σχετική ασφάλεια θα πρέπει να γίνουν 3 συγκεκριμένες μετρήσεις επάνω στην λεκάνη σας και σύμφωνα με το παρακάτω σχήμα

ΜΕΤΡΗΣΗ 1

Μετρήστε με ακρίβεια την απόσταση (A) των οπών στερέωσης του καλύματος που ήδη υπάρχει. Η μέτρηση αυτή θα πρέπει να γίνει από κέντρο σε κέντρο των οπών. Εάν η τιμή που θα πάρετε είναι από 14 -24 cm τότε μπορείτε να εφαρμόσετε κάποιο μοντέλο ηλεκτρονικού μπιντέ, οπότε μπορείτε να προχωρήσετε στην μέτρηση 2.

ΜΕΤΡΗΣΗ 2

Μετρήστε την απόσταση (C) από το κέντρο των οπών στήριξης του καλύματος μέχρι το καζάνι. Αυτή η απόσταση θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 4 cm. Εάν είναι μεγαλύτερη από 4 cm τότε μπορείτε να προχωρήσετε στην μέτρηση 3.

ΜΕΤΡΗΣΗ 3

Μετρήστε την απόσταση (B) από το κέντρο των οπών στερέωσης του καλύματος έως την εμπρός άκρη της λεκάνης. Ανάλογα με την τιμή θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο κάλυμα σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα…

43,00 – 45,50 cm Εφαρμόζεται το μοντέλο DESIGN η COMFORT

45.50 – 47.00 cm Εφαρμόζεται το μοντέλο DESIGN η COMFORT

47.00 – 49.00 cm Εφαρμόζεται το μοντέλο COMFORT

Όπως διαπιστώνουμε και από τα παραπάνω κρίσιμη για την επιλογή του μοντέλου είναι η μέτρηση 3 και σε αυτήν θα προχωρήσουμε αφού πρώτα οι μετρήσεις 1 και 2 μας το επιτρέψουν.