Πλακάκια για την επίστρωση του εσωτερικού δαπέδου της κατοικίας σας. Τα πλακάκια λόγω της τεχνολογικής τους υπεροχής και της εύκολης συντήρησης καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο χώρο στις προτιμήσεις των πελατών. Οι διαστάσεις τους ποικίλουν ανάλογα με το μοντέλο ενώ το σχήμα τους μπορεί να έχει τετράγωνη η ορθογώνια μορφή. Η υφή της επιφάνειας μπορεί να είναι γυαλιστερή η ματ ανάλογα με την σειρά στην οποία ανήκουν.

Ανάλογα με την ποιότητα κατασκευής τους διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες…

Κεραμικά  πλακάκια

Είναι πλακάκια για επίστρωση εσωτερικού μόνο δαπέδου και ενδείκνυνται σε χώρους όπου δεν έχουμε μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις ( υπνοδωμάτια )

Πορσελανάτα πλακάκια

Είναι πλακάκια με χαμηλή απορροφητικότητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επίστρωση εσωτερικών η εξωτερικών δαπέδων. Η επιφανεία τους είναι σκληρή και παρουσιάζουν υψηλότερη αντοχή σε τριβή.

Πλακάκια Τεχνογρανίτη 

Τα συγκεκριμένα πλακάκια παρουσιάζουν την μεγαλύτερη δυνατή αντοχή σε μηχανικές καταπονίσεις και μπορουν να χρησιμοποιηθούν και σε χώρους με μεγάλη κυκλοφορία ( Δημόσιοι χώροι, χώροι κοινωνικών εκδηλώσεων και εστίασης, τράπεζες κα)

Τα πλακάκια έχουν κατηγοριοποιηθεί ανάλογα με την διάσταση τους αλλά και ανάλογα με την επιφάνεια τους. Σε ξεχωριστή κατηγορία θα βρείτε τα πλακάκια σε απομίμηση ξύλου τα οποία τελευταία καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο μερίδιο αγοράς και είναι ιδανικά για την επίστρωση δωματίων.