Μπάνιο

Είδη για τον εξοπλισμό του μπάνιου σας. Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προιόντων και τιμών για να επιλέξετε αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τις αισθητικές ανάγκες του χώρου σας. Όλα τα προιόντα έχουν επιλεγεί με βάση την ποιότητα, το επίπεδο τιμής και με μοναδικό μέλημα ο λόγος ποιότητα /τιμή να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα.

Λεκάνες με καζάνι η κρεμαστές οι οποίες συνδυάζονται με εντοιχισμένα καζάνια, Καμπίνες για ντουζιέρες η μπανιέρες, Νιπτήρες πορσελάνης η πέτρινοι σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών, Μπαταρίες επιαθήμενες η εντοιχισμένες, Αξεσουάρ μπάνιου, Ακρυλικές μπανιέρες ευθύγραμμες η γωνιακές, συσήματα υδρομασάζ, Καθρέπτες, Έπιπλα για το μπάνιο προσαρμοσμένα στις σημερινές απαιτήσεις του μπάνιου αλλά και ειδικές κατασκευές καμπίνας για εσάς που θέλετε κάτι ξεχωριστό. 

Ιδιαίτερη κατηγορία αποτελούν τα είδη για άτομα με ειδικές ανάγκες. Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα απαραίτητα προιόντα με τα οποία μπορείτε να εξοπλίσετε και να αυξήσετε την λειτουργικότητα του χώρου σας.

Τέλος μην ξεχάσετε να επισκεφθείται το Art in Bath , μία ξεχωριστή ενότητα με προιόντα που φέρνουν την τέχνη στο μπάνιο σας. Ειδικές κατασκευές από Μασίφ ξύλο, για ξεχωριστούς χώρους με ιδιαίτερη αισθητική. 

 

No result

Δεν υπάρχουν προιόντα σε αυτή την Κατηγορία