Όταν οι έτοιμες λύσεις δεν ταιριάζουν στο μπάνιο σας.

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν την τοποθέτηση καμπίνας στο μπάνιο. Συνήθως η επιλογή γίνεται μέσα από μία μεγάλη ποικιλία έτοιμων λύσεων όσον αφορά τις διαστάσεις της ντουζιέρας. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου λόγω ιδιομορφίας στην μορφολογία του χώρου, η τοποθέτηση έτοιμης λύσης είναι αδύνατη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις την λύση στο πρόβλημα δίνει μία ειδική κατασκευή καμπίνας η οποία εφαρμοζει στις διαστάσεις του χώρου σας και συγχρόνως προσαρμόζεται στις υπάρχουσες μορφολογικές ιδιομορφίες. Οι ειδικές κατασκευές μπορούν να είναι είτε με ανοιγόμενο φύλλο εισόδου είτε με συρόμενο. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις όπου προτιμούμε μία πιό minimal κατασκευή δεν υπάρχει καθόλου πόρτα εισόδου οπότε έχουμε μία καμπίνα walk-in.

Σε κάθε περίπτωση ζητήστε από το δημιουργικό τμήμα της leffetto να σας προτείνει την ιδανικότερη λύση για τον χώρο σας αλλά και για τις δικές ανάγκες. Όλες οι κατασκευές γίνονται από κρύσταλλο ασφαλείας με πάχος 8 mm ενώ όλα τα μεταλλικά μέρη είναι κατασκευασμένα από επιχρωμιωμένο αλουμίνιο με γυαλιστερή επιφάνεια. Η στιβαρότητα της κατασκευής σε κάθε περίπτωση εγγυάται την αντοχή στον χρόνο αλλά και την σωστή λειτουργία της. Συνήθως το ύψος των κατασκευών είναι γύρω στο 1.90 m αλλά αυτό μπορεί να μεταβληθεί σύμφωνα με τις απαιτήσει σας.

Επισκεφτείται το τμήμα των ειδικών κατασκευών και βρείτε λύσεις οι οποίες έχουν σχεδιαστεί και εφαρμοστεί σε ανάλογες περιπτώσεις