Η πρόταση και ο σχεδιασμός αφορούν μπάνιο το οποίο βρίσκεται σε κατοικία στο κέντρο της Βέροιας. Βασική απαίτηση των ιδιοκτητών η τοποθέτηση στο μπάνιο πλυντηρίου και στεγνωτηρίου, αφού δεν υπήρχε καταλληλότερος χώρος στο υπόλοιπο σπίτι.

Έτσι λοιπόν τοποθετήθηκαν σε ειδική θέση που δημιουργήθηκε απέναντι από την είσοδο και οριοθετήθηκε από το υπόλοιπο μπάνιο με ανοιγόμενη πόρτα με κρύσταλλο ασφαλείας πάχους 8 mm. Λόγω του παράγωνου σχήματος του μπάνιου εγκαταστάθηκε μπανιέρα γωνιακή ασύμμετρη με διάσταση 150 x 95 cm και πιο συγκεκριμένα το μοντέλο Life. Στον τοίχο αριστερά από την είσοδο τοποθετήθηκε με κρεμαστή εγκατάσταση το έπιπλο μπάνιου Tivoli-90 μαζί με κρεμαστή στήλη μπάνιου για περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους που ήταν απαραίτητοι.

Οι τοίχοι αλλά και το δάπεδο του μπάνιου επενδύθηκαν με τα πλακάκια τα οποία ανήκουν στην σειρά Seattle, έχουν διάσταση 25 x 70 cm και επιφάνεια Ματ. Συνδυαστικά χρησιμοποιήθηκαν και τα ειδικά τεμάχια Decor δίνοντας στον χώρο ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.