Σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του μπάνιου σας κατέχει η μπαταρία του νιπτήρα. Διαθέτουμε μία από τις πληρέστερες συλλογές από βρύσες νιπτήρα που καλύπτουν μεγάλη γκάμα απαιτήσεων.

Ανάλογα με τον τρόπο εφαρμοργής της μπαταρίας, αυτές χωρίζονται σε 4 κατηγορίες…

Επικαθήμενες
Είναι αυτές που εφαρμόζονται επάνω στον νιπτήρα και έχουν το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό αγοράς από τις υπόλοιπες. Συνήθως συνοδεύονται με την Αυτόματη βαλβίδα και τα σωληνακια σύνδεσης.Καθοριστικό ρόλο στην τελική σας επιλογή θα παίξει το μέθος της βρύσης σε σχέση με αυτό του νιπτήρα. Εάν έχετε ευρύχωρο νιπτήρα επιλέξτε ένα μοντέλο με υψηλό ρουξούνι που θα κάνει την χρήση πιό ευκολη.Εάν ο νιπτήρας σε αντίθετη περίπτωση είναι μικρός θα πρέπει να επιλέξετε ενα μοντέλο μικρών διαστάσεων.

Επιτραπέζιες
Σε περιπτώσεις όπου έχουμε επιτραπέζιο νιπτήρα χωρίς υποδοχή για μπαταρία είναι η κατάλληλη λύση. Έχουν υψηλό κορμό και εφαρμόζονται επάνω στον πάγκο είτε αυτός είναι κτιστός είτε έχει κατασκευαστεί από ξύλο. Εδώ θα χρειαστεί η εφαρμογή βαλβίδας ΚΛΙΚ-ΚΛΑΚ η οποία σε κάποια μοντέλα βρίσκεται στην συσκευασία σε κάποια άλλα όμως θα πρέπει να αγορασθεί ξεχωριστά. Βέβαια υπάρχουν και οι βρύσες οι οποίες είναι επιτραπέζιες αλλά διαθέτουν αυτόματη βαλβίδα. Σ εκάθε περίπτωση δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ύψος του κορμού σε σχέση με το ύψος του νιπτήρα.

Επίτοιχες η Εντοιχισμένες
Τελευταία αυτός ο τύπος βρύσης καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο μέρος της αγοράς, καθώς προσφέρει αισθητικά άψογες λύσεις και οδηγεί σε minimal κατασκευές. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξουμε στην αγορα μιάς τέτεοιας μπαταρίας θα είναι η προέλευση της ( σε σχέση με το εργοστάσιο κατασκευής ) και η μελλοντική υποστηριξή της σε ανταλλακτικά. Ένα αλλό σημείο που θα πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής την στιγμή της επιλογής της, είναι η ευκολη προσβασιμότητα στον μηχανισμό της, η οποία γίνεται συνήθως με αφαίρεση της λαβής. Σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται και η αγορά βαλβίδας ΚΛΙΚ-ΚΛΑΚ.

Επιδαπέδιες
Για πολύ ιδιαίτερες κατασκευές επιλέγεται ο επιδαπέδιος τύπος μπαταρίας. Η τιμής είναι πάντα σημαντικά υψηλότερη και απαιτείται ειδική υδραυλικη εγκατάσταση πρίν την εφαρμογή της.

Επιλέξτε λοιπόν το μοντέλο που ταιρειάζει καλύτερα στον δικό σας χώρο και στις δικές σας ανάγκες. Όλα τα μοντέλα έχουν επιλεγεί με βασικό κριτήριο τον λόγο ποιότητα / τιμή, έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστηματός μας.