Απαραίτητο συνοδευτικό κάθε μπανιέρας η μπαταρία.

Η επιλογή της θα πρέπει να γίνει με βάση τις απαιτήσεις της κατασκευής σε συνδυασμό με την τιμή της, η οποία τελευταία

παίζει καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή. Βέβαια μην ξεχνάτε τις μελλοντικές ανάγκες της μπαταρίας. Επιλέξτε ένα μοντέλο το οποίο υποστηρίζεται από ανταλλακτικά και είναι ευκολο να τα προμηθευτείτε.

Ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής ταξινομούνται σε 4 κατηγορίες…

Επίτοιχες
Είναι ο πιό κλασσικός τρόπος εφαρμογής και εφαρμόζεται στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Σε αυτη την κατηγορία υπάρχουν αρκετά μοντέλα που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις, είτε αυτές αναφέρονται στην ποιότητα είτε στην τιμή. Πάντα συνοδεύονται από σπιράλ, τηλέφωνο και ροζέτες εφαρμογής. Στην συγκεκριμένη κατηγορία θα βρείτε πληθώρα μοντέλων σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών.

Επικαθήμενες
Σε ειδικές περιπτώσεις και όταν το επιβάλλουν λόγοι αισθητικής επιλέγουμε να εγκαταστήσουμε επικαθήμενη μπαταρία. Κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποφασιστεί εκ των πρωτέρων ούτως ώστε να γίνει η κατάλληλη υδραυλική εγκατάσταση. Συνήθως οι τιμές τους είναι υψηλότερες από τα κλασσικά μοντέλα. Εάν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε ένα μοντέλο επικαθήμενο δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του προιόντος και στην ευκολία συντήρησης του, αφού είναι δύσκολη μία μελλοντική αντικατάσταση του.
Επιδαπέδιες
Επιλέγονται σε ειδικές περιπτώσεις όπου έχουμε μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης και απαιτείται η κατάλληλη υδραυλική εγκατάσταση πριν την τοποθέτηση των πλακιδίων.
Εντοιχισμένες
Μία ειδική κατηγορία η οποία τον τελευταίο καιρό κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Η όλη εγκατάσταση εντοιχίζεται με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πιό minimal τελικό αποτέλεσμα.
Εδώ θε βρείτε πληθώρα προιόντων σε μεγάλη ποικιλία όσον αφορά την ποιότητα αλλά και την τιμή. Όλα τα προιόντα έχουν επιλεγεί από εργοστάσια της Ιταλίας, Γερμανίας και Κίνας και αρκετά από αυτά υποστηρίζονται από πλήρα γκάμα ανταλακτικών.