ο μπάνιο είναι σίγουρα ένας ιδιαίτερος χώρος του σπιτιού όπου επιζητούμε την καθημερινή χαλάρωση και την όσο το δυνατόν με ευκολότερο τρόπο πραγματοποίηση της προσωπικής μας υγιεινής. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του μπάνιου είναι σίγουρα ο νιπτήρας ο οποίος συγκεντρώνει και την μεγαλύτερη χρήση από όλα τα υπόλοιπα.

Η καλύτερη λειτουργικότητα καθώς η ευκολία στον καθαρισμό του είναι σίγουρα τα κυριότερα χαρακτηριστικά τα οποία και παίζουν σημαντικό ρόλο κατά την διαδικασία επιλογής του. Η αειρά Delos με τα δύο μοντέλα που διαθέτει έρχεται να εξυπηρετήσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο αυτές τις ανάγκες. Ευρύχωρος νιπτήρας αλλά και αρκετός χώρος για εναπόθεση χρηστικών αντικειμένων προσφέρουν μεγάλη εργονομία και ευκολία στην καθημερινή συντήρησή του.

Διατίθεται σε δύο διαφορετικές διαστάσεις 80 x 46 και 100 x 46 cm και έχει την δυαντότητα τριών διαφορετικών τρόπως τοποθέτησης…

Επίτοιχος

Ένθετος σε πάγκο κτιστό η ξύλινο

Επικαθήμενος σε έπιπλα ιδίου μήκους και πλάτους

Η άριστη ποιότητα κατασκευής αλλά και η αξεπέραστη εργονομία του σε σχέση με την τιμή του, καθιστούν το προιόν μία άριστη επιλογή για το μπάνιο σας.