Η πρόταση και τα σχέδια αφορούν ανακαίνιση μπάνιου σε κατοικία στην Κεφαλονιά. Το μπάνιο που αποτελεί ίσως τον πιό προσωπικό χώρο κάθε κατοικίας, αποφασίστηκε να έχει ένα τελείως διαφορετικό στύλ από το υπόλοιπο σπίτι το οποίο είναι μία παραδοσιακή κατοικία. Έτσι επιλέχθηκε η λύση της τριχρωμίας στα χρώματα του Λευκού – Μαύρου και Κόκκινου, με το τελευταίο να χρησιμοποιείται σε μικρό ποσοστό και πιό συγκεκριμένα μόνο στην εσοχή επάνω από την μπανιέρα.

Η ευθύγραμμη μπανιέρα έχει μήκος 170 cm και στον υπόλοιπο χώρο που απομένει δημιουργείται πεζούλι με πλάτος 15 cm και ύψος 80 cm από το δάπεδο. Συνοδευτικά με την μπανιέρα τοποθετήθηκε διαχωριστικό κρύσταλλο ασφαλείας για την προστασία του γειτνιάζοντος χώρου από τα νερά της μπανιέρας.

Στον τοίχο αριστερά από την είσοδο τοποθετήθηκε το πλυντήριο το οποίο εντοιχίστηκε σε κτιστό πάγκο. Στην συνέχεια του πάγκου τοποθετήθηκε ο επιτραπέζιος νιπτήρας Panorama με διάσταση 70 x 37 cm του Ιταλικού εργοστασίου GSI. Ακριβώς κάτω από τον νιπτήρα αλλά και επάνω από το πλυντήριο τοποθετήθηκαν ντουλάπια μπάνιου ειδικής κατασκευής για να χρησιμοποιηθούν σαν αποθηκευτικοί χώροι.