ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΕ ΛΕΥΚΟ

Rate this item
(0 votes)
12 Μάρτιος, 2018

Λειτουργικότητα με χαμηλό κόστος

Σχεδιαστική πρόταση που αφορά μπάνιο σε κατοικία στην Θεσσαλονίκη και είχε σαν στόχο την λειτουργικότητα σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος, χωρίς αυτό να αντανακλάται στην ποιότητα των υλικών. 

Για την επικάλυψη των τοίχων του μπάνιου επιλέχθηκαν πορσελανάτα πλακάκια λευκής μάζας με λευκό φόντο. Η επιλογή έγινε μέσα από την συλλογή Livorno η οποία διαθέτει πλακάκια υψηλής αντοχής με την αίσθηση του γυαλισμένου μαρμάρου και έτσι το τελικό αποτέλεσμα παρουσιάζει μία διαχρονικότητα εξυπηρετώντας συγρόνως και την επιθυμία των ιδιοκτητών για ένα μπάνιο με πρωταγωνιστή το λευκό χρώμα. Η διάσταση των πλακιδίων είναι 60 x 60 cm και διατίθενται και με κοπή ακριβείας η οποία δίνει τελική διάσταση 59.60 x 59.60 cm.

Ο τοίχος απέναντι από την είσοδο χρησιμοποιήθηκε στο συνολό του για την στέγαση του πλυντηρίου αλλά και του νιπτήρα σε μία ειδική κατασκευή, η οποία δίνει την αίσθηση του λιτού αλλά συγχρόνως πολυτελούς χωρίς υψηλό κόστος.

Αριστερά από την είσοδο δημιουργήθηκε η θέση της ντουζιέρας με μορφή Walk In μιάς και οι υπαρχουσες διαστάσεις του μπάνιου επέβαλαν κάτι τέτοιο. Η εντοιχισμένη μπαταρία ντουζιέρας με μεγάλη σταθερη κεφαλή ντουζ συμβάλει ακόμη περισσότερο στην εξοικονόμηση χώρου στο εσωτερικό της.

Πορσελανάτα πλακάκια για το μπάνιο Livorno 60 x 60 cm

Σύνθεση μπάνιου σε λευκό φόντο

Read 160 times Last modified on Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 15:56