ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Rate this item
(1 Vote)
13 Μάρτιος, 2018

Σχεδιασμός μπάνιου με στόχο την διατήρηση της ανφρωπομετρικής κλίμακας

Μελέτη μπάνιου με κύριο δεδομένο την απαίτηση των ιδιοκτητών για τοποθέτηση μπανιέρας. Λόγω των περιορισμένων διαστάσεων του χώρου δόθηκε μεγάλη προσοχή στην διατήρηση της ανθρωπομετρικής κλίμακας έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι απόλυτα λειτουργικό και να συνάδει με τους κανόνες της καλής εργονομίας. Αυτός ήταν και ο λόγος που επιλέχθηκε το μοντέλο γωνιακής ασύμετρης μπανιέρας Life με διάσταση 150 x 95 cm και αριστερή γωνία. Για την προστασία του χώρου από τα νερά συνοδεύτηκε με το διαχωριστικό κρύσταλλο DGC-1200 το οποίο και τοποθετήθηκε στην αριστερή πλευρά αφού εκεί δίπλα είναι και το έπιπλο μπάνιου. 

Η επένδυση των τοίχων αλλά και του δαπέδου έγινε με την χρήση των πλακιδίων της σειράς Seattle με διάσταση 25 x 70 cm και επιφάνεια Ματ Σατινέ. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το πλακάκια 3D της σειράς με το οποίο επενδύθηκε ο τοίχος επάνω από την μπανιέρα.

κεραμικά πλακάκια για το μπάνιο από την συλλογή Seattle

Διακοσμητική αλλά και λειτουργική εσοχή επάνω από την μπανιέρα, με ύψος 25 cm όσο και το ύψος του πλακιδίου.

Ασύμετρη ακρυλική μπανιέρα Life 150 x 95 cm

Γωνιακή ασύμμετρη ακρυλική μπανιέρα με αριστερή τοποθέτηση. Αφορά το μοντέλο Life με διάσταση 150 x 95 cm. Το εμπρόσθιο τμήμα της επενδύθηκε με πλακάκια κομμένα στις κατάλληλε διαστάσεις για την καλύτερη προσαρμογή της καμπυλότητας.

Διαχωριστικό κρύσταλλο μπανιέρας DGC-1200

Λόγω της τοποθέτησης του επίπλου δίπλα στην μπανιέρα είναι απαραίτητη η εγκατάσταση ειδικού διαχωριστικού για την καλύτερη προστασία του από τα νερά. Έτσι επιλέχθηκε το μοντέλο DGC-1200 το οποίο είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο ασφαλείας με πάχος 6 mm.

Read 351 times Last modified on Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 08:52