ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ

Rate this item
(0 votes)
30 Ιανουάριος, 2018

Βοηθητικό μπάνιο σε κατοικία στα Ζαγοροχώρια.

 Κτιστή ντουζιέρα με διαχωριστικά κρύσταλλα

Επίτοιχη εντοιχισμένη μπαταρία νιπτήρα από το Ιταλικό εργοστάσιο της LaTorre. Πιό συγκεκριμένα είναι το μοντέλο Tech 12200. Η επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου ήταν ιδανική για το μπάνιο στο οποίο ο χώρος ήταν περιορισμένος και ήταν απαραίτητο η εξοικονόμησή του για την καλύτερη λειτουργικότητά του.

Επιτραπέζιος νιπτήρας Ovo 41 x 33 cm

Επιτραπέζιος νιπτήρας από υαλώδη πορσελάνη με την ονομασία Ovo και με διάσταση 41 x 33 cm. Είναι μικρών διαστάσεων χωρίς όμως αυτό να εμποδίζει την σωστή χρήση του εσωτερικού χώρου του. Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που συνδυάστηκε με επίτοιχη εντοιχισμένη μπαταρία.

Κεραμικά πλακάκια μπάνιου Antique 20 x 60 cm

Κτιστή κατασκευή με διπλό στόχο. Πρώτον οι διαστάσεις της είναι ικανές να φιλοξενήσουν τον νιπτήρα και δεύτερον να οριθετήσει την ντουζιέρα, η οποία είναι απαραίτητη σε ένα βοηθητικό χώρο.

Κτιστή κατασκευή για τον νιπτήρα

Για την επένδυση του μπάνιου χρησιμοποιήθηκαν τα κεραμικά πλακάκια από την συλλογή Antique. πρόκειται για πλακάκια με διάσταση 20 x 60 cm τα οποία δίνουν την αίσθηση ότι έχουν διάσταση 10 x 10 cm. Ιδιαίτερη εντύπωση κάνουν τα ειδικά τεμάχια με τα οποία επενδύθηκε ολόκληρος ο τοίχος απέναντι από την είσοδο.

 

Read 262 times Last modified on Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 11:45