ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ

Rate this item
(0 votes)
10 Μάιος, 2018

Όταν ο σχεδιασμός υπηρετεί την λειτουργικότητα.

Σχέδια και φωτορεαλιστική απεικόνιση ενός μπάνιου σε μονοκατοικία στην Πάτρα. Ο χώρος με διάσταση 2,00 x 3.60 m ανήκει σε συγκρότημα κατοικιών και προορίζεται για το κυριώς μπάνιο. Για την επένδυση των τοίχων χρησιμοποιήθηκαν τα πλακάκια από την συλλογή Dream τα οποία έχουν το χαρακτηριστικό της μεγάλης διάστασης αφού είναι 50 x 100 cm. Στο συγκεκριμένο μπάνιο επιλέχθηκε η οριζόντια τοποθέτησή τους μιάς και έτσι επιβάλει η γεωμετρία του χώρου. στον τοίχο δεξιά από την είσοδο τοποθετήθηκε κρεμαστη βάση επίπλου με επιτραπέζιο νιπτήρα πορσελάνης. Πρόκειται για ειδική κατασκευή από το εργαστήριο της Leffetto η οποία ακολουθεί πιστά την επιλογή για υψηλή λειτουργικότητα του χώρου. Αυτός ήταν και ο λόγος για το οποίο εγκαταστάθηκε κρεμαστή λεκάνη σε συνδυασμό με εντοιχισμένο καζάνι της Geberit aαλλά και ενδοδαπέδια εντοιχισμένη ντουζιέρα.

Ενδοδαπέδια ντουζιέρα Flaminia Tatami

Κρεμαστή βάση νιπτήρα, ειδικής κατασκευής από το εργαστήριο της Leffetto. Συνδυάστηκε με επιτραπέζιο νιπτήρα πορσελάνης και εντοιχισμένη μπαταρία νιπτήρα.

Ενδοδαπέδια ντουζιέρα Flaminia Tatami

Ενδοδαπέδια ντουζιέρα από υαλώδη πορσελάνη. Είναι κατασκευασμένη από το Ιταλικό εργοστάσιο της Flaminia και έχει διάσταση 177 x 72 cm. Γιά την ορθή τοποθέτησή της απαιτείται δάπεδο με πάχος 15 cm. Αυτός ήταν και ο λόγος που οδήγησε στην επιλογή του υπερυψωμένου δαπέδου στον χώρο της ντουζιέρας.

Πλακάκια μπάνιου με μεγάλη διάσταση Dream  50 x 100 cm

 

 

 

Read 338 times Last modified on Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 09:51