ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ

Rate this item
(0 votes)
21 Μάιος, 2021

Έμφαση στην άνεση και στην ευεξία.

Ο χώρος της κατοικίας που αφιερώνεται καθημερινά στην περιποίση του σώματος, θα πρέπει να είναι άνετος και να προσφέρει ευεξία στον χρήστη. Με βάση αυτή την λογική σχεδιάστηκε και το συγκεκριμένο μπάνιο το οποίο ανήκει σε κατοικία στην περιοχή της Βέροιας του νομού Ημαθίας. Η λιτή διαμόρφωση του χώρου επιτρέπει και την εύκολη συντήρησή του, κάτι απαραίτητο για του πολυάσχολους ιδιοκτήτες της κατοικίας.

Διαμόρφωση του μπάνιου με πλακάκια Dream 50 x 100 cm

Οι τοίχοι και το δάπεδο του μπάνιου επενδύθηκαν με πλακάκια από την συλλογή Dream με διάσταση 50 x 100 cm. Τα συγκεκριμένα πλακάκια παρουσιάζουν υψηλές αντοχές στις Μηχανικές και Χημικές καταπονήσεις, κάτι που οφείλεται αποκλειστικά στην υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Κτιστός πάγκος με επιτραπέζιο νιπτήρα Vogue 70 x 40 cm

Κτιστός πάγκος με επιτραπέζιο νιπτήρα Vogue 70 x 40 cm. Κάτω από τον πάγκο τοποθετήθηκε με επιτοίχιο τρόπο κρεμαστό ερμάριο με 2 συρόμενα βαγονετα Soft Close κλεισίματος. Η επιθυμία για λιτή διαμόρφωση επέβαλε την εγκατάσταση εντοιχισμένης μπαταρίας νιπτήρα, ενώ η όλη σύνθεση ολοκληρώθηκε με τον καθρέπτη Cult. Πρόκειται για ένα μοντέλο με κρυφό φωτισμό LED διάστασης 100 x 80 cm.

Βοηθητικός κτιστός πάγκος

 

Read 505 times Last modified on Παρασκευή, 21 Μάιος 2021 10:53