ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΛΞΗ

Rate this item
(0 votes)
16 Απρίλιος, 2018

 Διαμόρφωση ενός παλαιού μπάνιου σε κατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Διαμόρφωση και ανακατασκευή ενός παλαιού μπάνιου σε κατοικία στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης. Όλη η ιδέα βασίστηκε, στην επιθυμία του ιδιοκτήτη για ένα τελικό αποτέλεσμα απόλυτα λειτουργικό και με ευκολία στον καθαρισμό του. Έτσι προτιμήθηκαν λύσεις οι οποίες ικανοποιούν την παραπάνω επιθυμία. Αυτός ήταν και ο λόγος που επιλέχθηκαν κρεμαστά είδη υγιεινής καθώς και δημιουργία καμπίνας Walk - In με διαχωριστικό κρύσταλλο.

Διαχωριστικό κρύσταλλο ντουζ Walk - In

Λόγω της ιδιαίτερης τοπογραφίας του μπάνιου και για την καλύτερη συντήρηση της δημιουργήθηκε κτιστη ντουζιέρα με καμπίνα Walk - In από διαχωριστικό κρύσταλλο ασφαλείας με πάχος 8 mm.

Επιτραπέζιος νιπτήρας από πορσελάνη Monaco 50 x 40 cm.

Δημιουργία κτιστού πάγκου με σχήμα ''Γ'' επάνω στον οποίο τοποθετήθηκε επιτραπέζιος νιπτήρας από πορσελάνη με την ονομασία Monaco 50 x 40 cm. Συνοδεύτηκε με την επίτοιχη εντοιχισμένη μπαταρία νιπτήρα Tech 12200 του Ιταλικού εργοστασίου της LaTorre.

Πλακακία μπάνιου Garden 25 x 40 cm

Για την επένδυση του χώρου χρησιμοποιήθηκαν τα πλακάκια από την συλλογή Garden τα οποία διαθέτουν Ματ Σατινέ επιφάνεια. Για την επένδυση των τοίχων χρησιμοποιήθηκαν τα πλακάκια με διάσταση 25 x 40 cm, ενώ για την επίστρωση του δαπέδου αυτά της ίδιας συλλογής με διάσταση 33 x 33 cm.

Ειδική κατασκευή επίπλου μπάνιου

Ειδική κατασκευή κρεμαστού επίπλου κάτω από τον κτιστό πάγκο. Αποτελείται από δύο συρόμενα βαγονέτα και έχει συνολικό μήκος 120 cm.

Read 243 times Last modified on Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 08:39