ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εδώ θα βρείτε ιδέες και σχεδιαστικές λύσεις για το μπάνιο σας. Τα προτεινόμενα σχέδια αναφέρονται σε μπάνια πελατών τα οποία μελετήθηκαν και σχεδιαστηκαν από το δημιουργικό τμήμα Leffetto creative services σε συνεργασία πάντα με τους πελάτες μας. Το σχεδιατικό τμήμα χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη στην τρισδιάτατη σχεδίαση με υπολογιστή και με βάση τα υλικά που έχετε επιλέξει, σας παρουσιάζει σε φωτορεαλιστική απεικόνιση το τελικό αποτέλεσμα.  Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει η δική σας συμμετοχή η οποία και θα δώσει τις γενικές κατευθύνσεις έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να συμβαδίζει με τις δικές σας ανάγκες.

Ο όλος σχεδιασμός έχει σαν στόχο την αυξημένη λειτουργικότητα του μπάνιου χωρίς αυτό να μειώνει την αισθητική του. Στην σημερινή εποχή οι συνήθειες στην χρήση του μπάνιου έχουν αλλάξει και αρκετά προιόντα τα οποία παλαιότερα θεωρούνταν αναγκαία σήμερα έχουν αντικατασταθεί από άλλα. Παράδειγμα οι καμπίνες η οι κρεμαστές λεκάνες σε συνδυασμό με εντοιχισμένα καζάνια καταλαμβάνουν καθημερινά όλο και περισσότερο χώρο στις προτιμήσεις των χρηστών. Οι άπειρες λύσεις που προτείνονται σήμερα με τον σωστό σχεδιασμό του μπάνιου μπορούν να το μετατρέψουν σε ένα χώρο καθημερινής χαλάρωσης.

Σχεδιάστε λοιπόν το νέο μπάνιο σας σε συνεργασία με το σχεδιαστικό τμήμα της Leffetto και αναννεώστε ριζικά τον χώρο σας. 

Ανακαίνιση μπάνιου σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Ανακαίνιση μπάνιου σε κατοικία στην Αθήνα.

Ανακαίνιση μπάνιου σε κατοικία στην Θεσσαλονίκη.

Αναδέιξτε το μπάνιο σε πρωταγωνιστή.

Ελευθερώστε χώρο στο μπάνιο και αυξήστε την λειτουργικότητα.

Δημιουργήστε προυποθέσεις χαλάρωσης και ευεξίας στο μπάνιο σας.

Μετατρέψτε το βοηθητικό μπάνιο σε πρωταγωνιστή.

Μελέτη και Φωτορεαλιστική απεικόνιση μπάνιου σε κατοικία στο Τσοτύλι Κοζάνης.

Μεταμοσφώστε το παλαιό σας μπάνιο έτσι ώστε να εναρμονίζεται με τις αισθητικές σας απαιτήσεις.

Μετατρέψτε το μπάνιο σε ένα χώρο κάτι παραπάνω από ένα απλό δωμάτιο.

Μπάνιο σε κατοικία στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Μία λειτουργική πρόταση για κατασκευή μπάνιου σε κατοικία στον Βόλο.