ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εδώ θα βρείτε ιδέες και σχεδιαστικές λύσεις για το μπάνιο σας. Τα προτεινόμενα σχέδια αναφέρονται σε μπάνια πελατών τα οποία μελετήθηκαν και σχεδιαστηκαν από το δημιουργικό τμήμα Leffetto creative services σε συνεργασία πάντα με τους πελάτες μας. Το σχεδιατικό τμήμα χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη στην τρισδιάτατη σχεδίαση με υπολογιστή και με βάση τα υλικά που έχετε επιλέξει, σας παρουσιάζει σε φωτορεαλιστική απεικόνιση το τελικό αποτέλεσμα.  Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει η δική σας συμμετοχή η οποία και θα δώσει τις γενικές κατευθύνσεις έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να συμβαδίζει με τις δικές σας ανάγκες.

Ο όλος σχεδιασμός έχει σαν στόχο την αυξημένη λειτουργικότητα του μπάνιου χωρίς αυτό να μειώνει την αισθητική του. Στην σημερινή εποχή οι συνήθειες στην χρήση του μπάνιου έχουν αλλάξει και αρκετά προιόντα τα οποία παλαιότερα θεωρούνταν αναγκαία σήμερα έχουν αντικατασταθεί από άλλα. Παράδειγμα οι καμπίνες η οι κρεμαστές λεκάνες σε συνδυασμό με εντοιχισμένα καζάνια καταλαμβάνουν καθημερινά όλο και περισσότερο χώρο στις προτιμήσεις των χρηστών. Οι άπειρες λύσεις που προτείνονται σήμερα με τον σωστό σχεδιασμό του μπάνιου μπορούν να το μετατρέψουν σε ένα χώρο καθημερινής χαλάρωσης.

Σχεδιάστε λοιπόν το νέο μπάνιο σας σε συνεργασία με το σχεδιαστικό τμήμα της Leffetto και αναννεώστε ριζικά τον χώρο σας. 

Αλλάξτε τα πάντα στο μπάνιο, από το χρώμα μέχρι την χωροθέτηση των λειτουργιών.

Διαμόρφωση μπάνιου σε παλαιά κατοικία στην Επίδαυρο.

Φωτορεαλιστική πρόταση ανακαίνισης μπάνιου σε κατοικία στην Θεσσαλονίκη.

Τρισδιάστατη απεικόνιση μιάς ιδέας για ανακαίνιση μπάνιου.

Αναμόρφωση ενός παλαιού μπάνιου σε κατοικία στα Χανιά της Κρήτης.

Αλλάξτε την χωροθέτηση των λειτουργιών στο μπάνιο και αναβαθμίστε τον χώρο.

Ανακαίνιση μπάνιου με τα απολύτως απαραίτητα.

Κάντε πιό ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

Σχεδιασμός μπάνιου με κύριο στόχο την εξοικονόμηση χώρου σε αυτό.

Έξυπνες φόρμες στο μπάνιο.

Αλλάξτε το χθές με ένα σύγχρονο σκηνικό ανανέωσης.

Σχεδιασμός μπάνιου σε κατοικία στην πόλη της Ρόδου, με αποχρώσεις που κινούνται στη γήινη παλέτα.