ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εδώ θα βρείτε ιδέες και σχεδιαστικές λύσεις για το μπάνιο σας. Τα προτεινόμενα σχέδια αναφέρονται σε μπάνια πελατών τα οποία μελετήθηκαν και σχεδιαστηκαν από το δημιουργικό τμήμα Leffetto creative services σε συνεργασία πάντα με τους πελάτες μας. Το σχεδιατικό τμήμα χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη στην τρισδιάτατη σχεδίαση με υπολογιστή και με βάση τα υλικά που έχετε επιλέξει, σας παρουσιάζει σε φωτορεαλιστική απεικόνιση το τελικό αποτέλεσμα.  Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει η δική σας συμμετοχή η οποία και θα δώσει τις γενικές κατευθύνσεις έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να συμβαδίζει με τις δικές σας ανάγκες.

Ο όλος σχεδιασμός έχει σαν στόχο την αυξημένη λειτουργικότητα του μπάνιου χωρίς αυτό να μειώνει την αισθητική του. Στην σημερινή εποχή οι συνήθειες στην χρήση του μπάνιου έχουν αλλάξει και αρκετά προιόντα τα οποία παλαιότερα θεωρούνταν αναγκαία σήμερα έχουν αντικατασταθεί από άλλα. Παράδειγμα οι καμπίνες η οι κρεμαστές λεκάνες σε συνδυασμό με εντοιχισμένα καζάνια καταλαμβάνουν καθημερινά όλο και περισσότερο χώρο στις προτιμήσεις των χρηστών. Οι άπειρες λύσεις που προτείνονται σήμερα με τον σωστό σχεδιασμό του μπάνιου μπορούν να το μετατρέψουν σε ένα χώρο καθημερινής χαλάρωσης.

Σχεδιάστε λοιπόν το νέο μπάνιο σας σε συνεργασία με το σχεδιαστικό τμήμα της Leffetto και αναννεώστε ριζικά τον χώρο σας. 

Ένας εργονομικός σχεδιασμός βοηθητικού μπάνιου σε κατοικία στην Θεσσαλονίκη.

Πρόταση για ανακαίνιση μπάνιου της σειράς Lavanda.

Διαμόρφωση και αλλαγή σκηνικού σε μπάνιο στην Νάουσα.

Διαμόρφωση βοηθητικού μπάνιου με ντουζιέρα Walk-In.

Σχεδιασμός ανακαίνισης μπάνιου.

Ολοκληρωμένη πρόταση για ανακαίνιση μπάνιου σε παλαιά κατοικία.

Δώστε ρομαντικό στυλ στο μπάνιο σας.

Μοτίβα και σχέδια που φέρνουν στο νου παλιά πλακάκια.

Διαμόρφωση μπάνιου σε κατοικία στην Πτολεμαίδα.

Επενδύστε το μπάνιο με πλακάκια μεγάλων διαστάσεων.

Μελέτη για την οργάνωση ενός μπάνιου σε Μονοκατοικία στα Γιαννιτσά.

Μπάνιο με ασύμμετρη γωνιακή μπανιέρα.