Πλακάκια

Βασικό δομικό στοιχείο στην σημερινη εποχή αποτελούν τα πλακάκια τα οποία χάρι στην τεχνολογική τους υπεροχή απέναντι στα υπόλοιπα υλικά κερδίζουν καθημερινά όλο και περισσότερο χώρο στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Η μεγάλη ποικιλία σε υφές, σχέδια και χρώματα καθώς και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά σε σχέση πάντα με την τιμή τους τα καθιστούν μία εύκολη αλλά και σίγουρη επιλογή.

Εδώ θα βρείτε πλακάκια για την επένδυση του μπάνιου αλλά και των τοίχων της κουζίνας. Ακόμη εάν θέλετε να επιστρώσετε το δάπεδο της οικίας σας εσωτερικό η εξωτερικό με κεραμικα πλακάκια είστε στο κατάλληλο σημείο. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών αυτό που ταιρειάζει καλύτερα με τις απαιτήσεις του χώρου σας.

Επίσης θα ενημερωθείτε σχετικά με πλακάκια επένδυσης εσωτερικών η εξωτερικών επιφανειών καθώς και για ειδικά πλακάκια για επενδύση πισίνας. Τέλος σε ξεχωριστη κατηγορία υπάρχουν οι διακοσμητικές ψηφίδες από γυαλί η κεραμικό υλικό οι οποίες συνδυαζόμενες με τον κατάλληλο τρόπο δίνουν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Τέλος για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε έναν χώρο με ξεχωριστή προσωπικότητα υπάρχουν τα πλακάκια Patchwork τα οποία διαθέτουν επαναλαμβανόμενα πολύχρωμα μοτίβα και είναι ικανά να δώσουν στον χώρο σας μία αίσθηση υπεροχής. Συνδυάζονται εύκολα με οποιοδήποτε, μονόχρωμο κατα κύριο λόγο πλακάκι και με κύριο μέλημα η αποφυγή υπερβολών που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο.

Όλα τα πλακάκια που θα βρείτε στις συγκεκριμένες κατηγορίες προσφέρονται σε συσκευασία κιβωτίων εκτός από τα ειδικά τεμάχια ( Ντεκόρ, Λιστέλο ), και τις ψηφίδες. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με τα έξοδα αποστολής να ποικίλουν ανάλογα με την ποσότητα και την θέση παράδοσης. Εάν η παραγγελία ξεπερνάει κάποια συγκεκριμένη ποσότητα η παράδοση γίνεται σε παλλέτες με κατάλληλη συσκευασία η οποία παρέχει την μέγιστη ασφάλεια των μεταφερομένων πλακιδίων.

Για την ευκολότερη επιλογή τα κατάλληλων πλακιδίων μην διστάσετε να ζητήσετε την γνώμη μας όσον αφορά την ποιότητα των υλικών και εάν αυτή συνάδει με τις δικές σας απαιτήσεις.

 

 

No result

Δεν υπάρχουν προιόντα σε αυτή την Κατηγορία