Κουζίνα

Ο χώρος του σπιτιού μέσα στον οποίο βρισκόμαστε την περισσότερη ώρα της ημέρας είναι σίγουρα η κουζίνα. Επιβάλεται επομένως η αυξημένη λειτουργικότητα του χώρου και σε αυτή την κατεύθυνση συμβάλει η επιλογή των σωστών προιόντων. Εάν η υγιεινή και η καθαριότητα της κουζίνας έχουν ιδιαίτερη αξία για εσάς τότε σας αξίζει το καλύτερο.

Το κυριότερο προιόν της κουζίνας είναι σίγουρα ο νεροχύτης. Εδώ θα βρείτε νεροχύτες μονούς η διπλούς, ένθετους η υποένθετους, μεταλλικούς ανοξείδωτους  η από τεχνογρανίτη η ακόμη από συνθετικό υλικό σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων. Σίγουρα το κάθε μοντέλο έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και πάντα η τελική σας επιλογή θα πρέπει να ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες αισθητικές η λειτουργικές.

Όλα τα μοντέλα έχουν επιλεγεί με βάση την υψηλή λειτουργικότητα που προσδίδουν στον χώρο, αλλά και την τιμή τους σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρουν. Επειδή η καταπόνηση του νεροχύτη είναι καθημερινή και συγκεκριμένη επιλέξτε το μοντέλο το οποίο θα ικανοποιήσει τις καθημερινές σας ανάγκες και θα κάνει την ζωή σας ευκολότερη.

Συνοδευτικό του νεροχύτη κουζίνας η μπαταρία η οποία συμβάλει στην καλύτερη υγιεινή της κουζίνας και ολοκληρώνει την αισθητική του χώρου. Η επιλογή των μοντέλων που υπάρχουν στην κατηγορία έχει γίνει από εργοστάσια της Γερμανίας η Ιταλίας και συνοδεύονται από 5ετη εγγύηση ποιότητας. Δέν λείπουν βέβαια τα οικονομικότερα μοντέλα τα οποία είναι αναγκαία σε ιδιαίτερους χώρους όπου οι απαιτήσεις μας είναι συγκεκριμένες. Όλες οι βρύσες έχουν επιφάνεια χρωμέ γυαλιστερή η ΙΝΟΧ σατινέ και κάποια μοντέλα προσφέρονται με η χωρίς συρόμενο ντουζάκι. Εάν πάλι θέλετε η απόχρωση της βρύσης να ταυτίζετε με την απόχρωση του νεροχύτη θα βρείτε τα ειδικά μοντέλα σε χρώματα γρανίτη για να κένετε τον σωστό συνδυασμό.

Σε κάποιες περιπτώσεις η ύπαρξη παραθύρου επιβάλει την τοποθέτηση μπαταρίας με κατάλληλο ύψος ώστε να είναι δυνατή η απρόσκοπτη λειτουργία του. Ειδικά σπαστά η βυθιζόμενα μοντέλα, τα οποία θα βρείτε στην κατηγορία με τις μπαταρίες θα δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση σε αυτή την περίπτωση.

Τέλος σε ξεχωριστή κατηγορία μπορείτε να ενημερωθείτε για τους πάγκους κουζίνας από τεχνογρανίτη. Είναι προιόν το οποίο προσφέρει στην κουζίνα σας απόλυτη υγιεινή και φυσική προστασία. Λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που προσφέρουν αυτά τα υλικά είναι από μόνα τους μία άριστη επιλογή με αντοχή στο χρόνο και ευκολία στην καθαριότητα τους. Η ποικιλία των χρωματισμών που διατίθεται θα δώσει στην κουζίνα σας μία αίσθηση υπεροχής.

Σε κάθε περίπτωση και για να κάνετε ευκολότερη την επιλογή σας μην διστάσετε να ζητήσετε την συμβουλή μας επάνω σε τεχνικά θέματα σχετικα με τα προιόντα κουζίνας.

No result

Δεν υπάρχουν προιόντα σε αυτή την Κατηγορία