ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

28 Νοέμβριος, 2015

Ένα νέο πρωτοποριακό προιόν, το οποίο θα δώσει λύσεις στο πρόβλημα τοποθέτησης της ντουζιέρας

ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ

Η νέα ντουζιέρα είναι κατασκευασμένη από Ακρυλική ρητίνη, ρινίσματα μαρμάρου και άλλα μεταλλικά στοιχεία. Λόγω της κατασκευής της είναι δυνατόν να κοπεί τοπικά σύμφωνα με την τοπογραφία του χώρου όπου θα τοποθετηθεί. Εάν πχ έχουμε κάποια κολώνα στην γωνία και υπάρχει ανάγκη να αφαιρεθεί ένα κομάτι της ντουζιέρα η έχουμε διάσταση η οποία δεν καλύπτεται από τις υπάρχουσες έτοιμες λύσεις τότε μπορούμε να την κόψουμε και να την προσαρμόσουμε στις απαιτήσεις του χώρου.

Το χαμηλό της ύψος το οποίο είναι από 2.50 έως 3 cm μας δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης σε χαμηλά μπάνια όπου υπάρχει πατάρι και θέλουμε να προσαρμόσουμε και καμπίνα η ακόμη σε χώρους όπου επιθυμούμε minimal αισθητική. Μεγάλο πλεονέκτημα η επιλογή του τρόπου εγκατάστασης αφού μπορεί να τοποθετηθεί είτε Επιδαπέδια είτε Ενδοδαπέδια ( Εντοιχισμένη στο δάπεδο ).

Η τελική της επιφάνεια είναι επιστρωμένη με Gel Coat ένα υλικό το οποίο προσδίδει στην ντουζιέρα υψηλή αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις και σχεδον μηδενική απορροφητικότητα. Λόγω του υλικού κατασκευής η συντηρησή της είναι εύκολη υπόθεση αφού γίνεται με τα κοινά χημικά απορυπαντικά του μπάνιου. 

Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις του Λευκού ( White ), του σκούρου Γκρι ( Antracite ) και του κρεμ (Cream ) και συνοδεύεται πάντα από ανοξείδωτη βαλβίδα ντουζιέρας Φ90 cm.

Ενδοδαπέδια τοποθέτηση της ντουζιέρας Micro
Ενδοδαπέδια τοποθέτηση της ντουζιέρας Micro
Δυνατότητα προσαρμογής του σχήματος στις ανάγκες του χώρου
Δυνατότητα προσαρμογής του σχήματος στις ανάγκες του χώρου

 

Συνθετικές ντουζιέρες με ύψος από 2.5 έως 3 cm
Συνθετικές ντουζιέρες Micro με ύψος από 2.5 έως 3 cm

 

Read 3439 times Last modified on Σάββατο, 07 Μάιος 2016 07:56