ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

16 Φεβρουάριος, 2016

Σημαντικό εξάρτημα της κουζίνας και με πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν αποτελεί η μπαταρία που θα εγκαταστήσουμε στον νεροχύτη μας.

Ίσως το αντικείμενο με την μεγαλύτερη χρήση σε ένα σπίτι. Επιλέξτε λοιπόν με ιδιαίτερη προσοχή το μοντέλο εκείνο που θα ικανοποιήσει καλύτερα τις καθημερινές σας ανάγκες. Όλες οι μπαταρίες κουζίνας, ανάλογα με τα μορφολογικά τους χαρακτηριστικά διακρίνονμται στις παρακάτω κατηγορίες

Μπαταριες πάγκου

Είναι αυτές που τοποθετούνται επάνω στον νεροχύτη και εγκαθίστανται στις περισσότερες των περιπτώσεων. Εδώ δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου την στιγμή που θα το επιλέξετε. Σημαντικό στοιχείο που θα επηρεάσει την τελική σας επιλογή είναι το ύψος του στομίου εκροής από την βάση της βρύσης. Εάν ατην καθημερινότητα σας χρησιμοποιείται μεγάλα σκεύη καλό είναι να επιλέξετε ένα μοντέλο με μεγάλο ύψος, έτσι ώστε να κάνετε την ζωή σας πιό εύκολη.

Μπαταρίες τοίχου

Εκεί όπου έχουμε παλαιά εγκατάσταση από τον τοίχο και δεν μας επιτρέπεται κάποια αλλαγή, αποτελεί την αναγκαστική επιλογή. Βέβαια η ποικιλία δεν είναι μεγάλη σε αυτό τον τύπο βρύσης και το κυριότερο δεδομένο που θα επηρεάσει την επιλογή σας θα είναι η ποιότητα του προιόντος σε συνάρτηση με την τιμή.

Βυθιζόμενες η Σπαστές

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου η ύπαρξη παραθύρου ακριβώς πίσω από τον νεροχύτη, καθιστά αδύνατη την τοποθέτηση μιάς μπαταρίας πάγκου. Αυτό συμβαίνει στις περιπτώσεις όπου η υψομετρική διαφορά του πάγκου από το κάτω μέρος του παραθύρου είναι μικρότερη από το συνολικό ύψος της μπαταρίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις επιλέγουμε την τοποθέτηση μπαταρίας με Βυθιζόμενο η Σπαστό κορμό. Καί στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να επιλέξουμε. Σίγουρα όμως λόγω της ιδιομορφίας της μπαταρίας επιλέξτε μοντέλο από καλό εργοστάσιο και με υποστήριξη ανταλακτικών στο μέλλον.

Μπαταρίες με συρόμενο ντουζ

Αυτές οι βρύσες διατίθενται με συρόμενο ντουζ το οποίο συνδέεται με σπιράλ και μας δίνει την δυνατότητα για την ευκολότερη πλύση μεγάλων σκευών αλλά και του νεροχύτη.

Όλα τα μοντέλα διατίθενται στη απόχρωση του Χρωμέ με γυαλιστερή επιφάνεια και καποια από αυτά υπάρχουν και στις ανάλογες αποχρώσεις του γρανίτη έτσι ώστε να συμπίπτει ο χρωματισμός με αυτόν του νεροχύτη που έχετε επιλέξει. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν και βρύσες στη απόχρωση του ΙΝΟΧη εικόνα της κουζίνας.

 

Read 929 times Last modified on Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2016 23:02