ΚΑΝΤΕ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

01 Ιούλιος, 2016

Απαλαγείτε από την παρουσία νερών στο μπάνιο.

 

Πονοκέφαλος για την καθημερινή συντήρηση του μπάνιου είναι ο καθαρισμός των υδάτων τα οποία δημιουργούνται στον γειτνιάζοντα χώρο με την μπανιέρα. Ο ευκολότερος τρόπος για να απαλαγείτε από αυτά είναι η τοποθέτηση καμπίνας στην μπανιέρα.

Οι καμπίνες για την μπανιέρα υπάρχουν στις παρακάτω μορφές

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟ ΣΕ ΤΟΙΧΟ

Αυτές επιλέγονται στην περίπτωση όπου έχουμε τοποθετημένη μπανιέρα σε όλο το μήκος του τοίχου η όπου υπάρχει η μπανιέρα και σε συνέχεια με αυτήν υπάρχει πεζούλι επενδεδυμένο με το πλακάκι. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προσέξουμε το πεζούλι και η μπανιέρα να είναι στο ίδιο ύψος, έτσι ώστε η τοποθέτηση να γίνει απρόσκοπτα και χωρίς κατασκευαστική μετατροπή, η οποία θα ανεβάσει και το συνολικό κόστος της κατασκευής.

Οι καμπίνες μπανιέρας από τοίχο σε τοίχο μπορούν να έχουν μήκος μέχρι και 2 m ενώ το ύψος τους φτάνει τα 148 cm. Σε ειδικές περιπτώσεις το μήκος μπορεί να προεκταθεί με προεκτάσεις αλουμινίου οι οποίες είναι τυποποιημένες και μπορουν να προσθέσουν μέχρι και 13 cm στο συνολικό μήκος. 

Συνήθως οι καμπίνες με μήκος μικρότερο από 140 cm αποτελούνται από 1 σταθερό φύλλο και 1 συρόμενο, ενώ αυτές με μεγαλύτερο μήκος έχουν 2 σταθερά φύλλα και 2 συρόμενα στον κέντρο της κατασκευής. Όλα τα μοντέλα διατίθενται με κρύσταλλο διαφανές η με Σεριγραφία.

 

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΜΕ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΣΧΗΜΑ

Σε περιπτώσεις όπου έχουμε μπανιέρα με επαφή μόνο σε ένα τοίχο, θα πρέπει να επιλέξουμε μοντέλο με σχήμα ορθογώνιο. Σε αυτό τον τύπο καμπίνας υπάρχει 1 σταθερό πλαινό φύλλο με μήκος συνήθως από 70 εως 90 cm, και 1 εμπρόσθιο τμήμα ατο οποίο υπάρχει και το άνοιγμα εισόδου. Η είσοδος γίνεται από το κέντρο η από την μία άκρη ανάλογα με το μήκος της καμπίνας.

Όλα τα μοντέλα είναι ακτασκευασμένα από κρύσταλλο ασφαλείας διάφανο η με σεριγραφία, και διαθέτουν μαγνητικό κλείσμο και ειδικά λάστιχα για καλύτερη μόνωση της κατασκευής.

Επιλέξτε το κατάλληλο μοντέλο για την δική σας μπανιέρα ΕΔΩ.

Καμπίνες για την μπανιέρα

 

Read 270 times Last modified on Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2016 06:07