ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ

14 Μάρτιος, 2016

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ

Καθημερινά όλο και περισσότεροι καταναλωτές αποφασίζουν την εγκατάσταση ντουζιέρας σε συνδυασμό με καμπίνα στο μπάνιο τους. Οι ευκολίες που προσφέρει η συγκεκριμένη λύση είναι αρκετές και σίγουρα η επιλογή της θα μετατρέψει την καθημερινή ατομική υγιεινή σε μία εύκολη υπόθεση.

Η επιλογή και χρήση των σωστών αξεσουάρ στο εσωτερικό της παίζει καθοριστικό ρόλο στο να αυξήσει την λειτουργικότητα της όλης κατασκευής. Το πιό απαραίτητο εξάρτημα είναι σίγουρα η μπαταρία. Εάν θέλετε περισσότερο χώρο στο εσωτερικό της η εαν προτιμάτε μία πιο minimal κατασκευή τότε επιλέξτε την αγορά και εγκατάσταση εντοιχισμένων αξεσουάρ. Αυτά αφορούν στον μίκτη, την σταθερη κεφαλή, το τηλέφωνο χειρός, το στόμιο απορροής η ακόμη τα επίτοιχα jet.

Για να βοηθήσουμε στην ευκολότερη επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ παραθέτουμε πιθανούς συνδυασμούς προιόντων

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 1 ΕΞΟΔΟ

Εάν θέλετε να έχετε μόνο μία έξοδο απορροής ( κεφαλή ντούς η τηλέφωνο χειρός ) τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα μικτη 1 εξόδου και μία κεφαλή η ένα τηλέφωνο αντίστοιχα. Βέβαια στην περίπτωση επιλογής τηλεφώνου θα χρειαστούν και τα αντίστοιχα αξεσουάρ όπως επίτοιχη παροχή νερού, σπιράλ και στήριγμα τηλεφώνου

Σύστημα ντουζιέρας 1
Σύστημα ντουζιέρας 1
Σύστημα ντουζιέρας 2
Σύστημα ντουζιέρας 2

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 2 ΕΞΟΔΟΥΣ

Είναι η πιό συνηθισμένη περίπτωση επιλογής συστήματος ντουζιέρας. Εδώ θα χρειαστούμε ένα μίκτη με εκτροπέα ο οποίος διαθέτει 2 εξόδους. Οι δύο έξοδοι μπορεί να είναι κεφαλή ντουζ και τηλέφωνο χειρός η στόμιο απορροής αντίστοιχα

Σύστημα ντουζιέρας 3
Σύστημα ντουζιέρας 3

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 3 ΕΞΟΔΟΥΣ

Εδώ θα χρειατεί η αγορά ενός μίκτη με 1 έξοδο η οποία θα κατευθύνει την ροή του νερού στον εκτροπέα ο οποίος με την σειρά του θα κατευθύνει την ροή του νερού σε 3 δρόμους ανάλογα με την εγκατάσταση μας. Οι 3 δρόμοι είναι η κεφαλή, το τηλέφωνο χειρός η το στόμιο απορροής.

Σύστημα ντουζιέρας 4
Σύστημα ντουζιέρας 4

 

 

Read 790 times Last modified on Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 18:35