Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το www.leffetto.gr (http://www.leffetto.gr) είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης μέσω του Διαδικτύου των προϊόντων της ελληνικής εταιρείας «Φωτιάδης Ι.Φ. - Αναστασόπουλος Π.Γ. & ΣΙΑ O.Ε.», που εδρεύει στη ΒΙ. ΠΕ Σίνδου, Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα (ΑΦΜ 099979128 / Δ.Ο.Υ: ΙΩΝΙΑΣ) και δραστηριοποιείται στην πώληση ειδών για τον εξοπλισμό του μπάνιου, της κουζίνας αλλά και όλης της κατοικίας σας.

Το www.leffetto.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη για για το μπάνιο, την κουζίνα αλλά και το δάπεδο της οικίας σας, εσωτερικό η εξωτερικό. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1984 και στις αρχές του 2008 ξεκίνησε την πορεία του στο διαδύκτιο το ηλεκτρονικό κατάστημα εμπνευσμένο από μία ομάδα δημιουργικών ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή & διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Σκοπός μας είναι να βρείτε και να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα υψηλής ποιότητας προιόντα σε προσιτές τιμές.

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Το leffetto.gr  ξεκίνησε το ταξίδι του στο web το 2008 σαν ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα στον χώρο των ειδών υγιεινής και επίπλων μπάνιου, συνεχίζοντας την 25η πορεία στο παραδοσιακό εμπόριο και κατασκευή, και διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τα προιόντα της.

Σκοπός μας ήταν από την αρχή η δημιουργία μιάς ιστοσελίδας, στην οποία θα μπορούσε να βρει κανείς μεγάλη ποικιλία προιόντων για όλα τα γούστα, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος τιμών, ώστε να καταστεί ευκολότερη η επιλογή και η αγορά των διαφόρων ειδών.