Καμπίνες Μπάνιου

Η χρήση του μπάνιου έχει αλλαξει τα τελευταία χρόνια, και όλο και περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν την εγκατάσταση καμπίνας για την καθημερινή υγιεινή τους. Τα μοντέλα που θα συναντήσετε σε αυτή την κατηγορία έχουν εφαρμογή σε ντουζιέρες και μπανιέρες και υπάρχει μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και τιμών.

Τα βασικά μοντέλα που εφαρμόζουν σε ντουζιέρες είναι 3 ανάλογα με το σχήμα τους. Τετράγωνα, Ορθογώνια η σε σχήμα Τεταρτοκύκλιου. Το κατάλληλο μοντέλο για τον δικό σας χώρο θα πρέπει να επιλεγεί σε συνδυασμό με την ντουζιέρα και με βάση τις ανάγκες του χώρου σας. Υπάρχει η δυνατότητα συρόμενης πόρτας, ανοιγόμενης η σπαστής ανάλογα με το άνοιγμα που θέλετε να καλύψετε. Σε περίπτωση όπου έχουμε μικρά ανοίγματα προτιμάτε η επιλογή σπαστής πόρτας για πλήρη εκμετάλευση του χώρου.

Όλα τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από κρύσταλλο ασφαλείας με πάχος από 4 mm έως 6 mm και όλα τα μεταλλικά μέρη αποτελούνται από επιχρωμιωμένο αλουμίνιο με γυαλιστερή επιφάνεια. Το σύνηθες ύψος τους κυμαίνεται από 180 έως 185 cm.

Εάν πάλι δεν σας εξυπηρετεί κάποια από τις έτοιμες λύσεις, υπάρχει η δυνατότητα ειδικής κατασκευής στα μέτρα που θέλετε και στο σχήμα που επιθυμείτε. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένα πεζούλι στην ακρη της ντουζιέρας εμποδίζει την επιλογή ενός από τα έτοιμα μοντέλα, η επίσης η ανάγκη τοποθέτησης καμπίνας χαμηλού ύψους. Όλες οι ειδικές κατασκευές γίνονται από κρύσταλλο ασφαλείας με πάχος 8 mm και σε εξαιρετικές περιπτώσεις με πάχος 10 mm. 

Σε κάθε περίπτωση ειδικος της εταιρείας μας είναι έτοιμος να σας προτείνει την κατάλληλη λύση για τον δικό σας χώρο.

No result

Δεν υπάρχουν προιόντα σε αυτή την Κατηγορία