Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι άμεσα διαθέσιμα. Εξαίρεση αποτελούν τα 'Επιπλα Μπάνιου οι Νιπτήρες Corian καθώς και ειδικές κατασκευές σε Καμπίνες μπάνιου τα οποία είναι συνήθως διαθέσιμα σε έξι (6) με επτά (7) ημέρες.

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα.

Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά, καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και Κυριακές - Αργίες. Τηλεφωνικώς δεχόμαστε παραγγελίες από Δευτέρα έως Σάββατο και κατά τις ώρες 08:00 - 21:00.

Χρόνος Παραλαβής

Εάν πραγματοποιήσετε την παραγγελια σας από Δευτερα εως και Παρασκευή θα παραλάβετε τα προϊόντα σας:

σε μία (1) με δύο (2) εργάσιμες ημέρες για πόλεις της Ηπειρωτικής Ελλάδας

σε δύο (2) με τρείς (3) εργάσιμες ημέρες για πόλεις της Νησιώτικης Ελλάδας

Μέθοδοι Αποστολής

Για μεγαλύτερη διευκόλυνση του πελάτη, προσφέρεται η επιλογή ανάμεσα σε δύο (2) τρόπους αποστολής:

Ταχυμεταφορά (ACS Courier)

Μεταφορική εταιρεία

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑ ( ACS Courier )

Σε αυτή την περίπτωση το προιόν παραδίδεται στην είσοδο της κατοικίας σας και αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνενόηση με την εταιρεία ταχυμεταφοράς. Ο τρόπος αυτός παράδοσης λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Παράδοση ημέρα Σάββατο μπορεί να γίνει κατόπιν αιτήσεως του πελάτη και με έξτρα χρέωση.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η παράδοση με αυτό τον τρόπο πραγματοποιείται στην είσοδο της κατοικιάς σας η της οικοδομής εάν πρόκειται για πολυόροφο κτίριο. Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Επισης η παραλαβη των προιοντων μπορει να γινει από την αποθηκη μας στην Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, Θεσσαλονίκη (Β' Είσοδος).

Έξοδα Αποστολής

Το έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο των προϊόντων, αλλά και την τοποθεσία παραλαβής του πελάτη. Υπολογίζονται αφού μας ενημερώσετε για την παραγγελία σας και ενημερώνεστε τηλεφωνικά η μέσω email. Σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας απο τις αποθήκες μας, στην Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.

Σημεία Παραλαβής

Τα προϊόντα μεταφέρονται από συνεργάτες της εταιρείας μας και η παραλαβή τους γινεται από σημείο που θα σας ανακοινωθεί με email ή μέσω τηλεφώνου αν η παραγγελία σας έγινε τηλεφωνικώς. Κατόπιν υπόδειξης του πελάτη και μετα από συνεννόηση με την εταιρεία μας η παράδοση μπορεί να γινει και στον χώρο σας. Επισης η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει από την αποθήκη μας στην Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, Θεσσαλονίκη (Β' Είσοδος).

Για την περιοχή Αθηνών η παραλαβή μπορεί να γίνει από την αποθήκη της συνεργαζόμενης εταιρείας διανομών στον Βοτανικό και πιό συγκεκριμένα στην διέυθυνση Ορφέως 117.