Προσαρμόστε τον νιπτήρα στα μέτρα σας.

Το Corian είναι ένα αξιόπιστο υλικό εύκολα παραμετροποιήσιμο και προσαρμοζόμενο στις αισθητικές αλλά και λειτουργικές απαιτήσεις του μπάνιου. Λόγω της κατακευής του παρουσιάζει σχεδόν μηδενική απορροφητικότητα κάτι που το καθιστά απαραίτητο σε χώρους υγιεινής δημόσιους η ιδιωτικούς. Η λεία και βελούδινη επιφάνεια του κάνει την καθημερινή συντήρησή του μία εύκολη υπόθεση.

Οι εφαρμογές του είναι άπειρες και εύκολα μπορούν να ενσωματωθουν στο περιβάλλον του κάθε μπάνιου. Μία μεγάλη κατηγορία προιόντων όπου βρίσκει ευρεία χρήση είναι οι νιπτήρες μπάνιου, οι ντουζιέρες αλλά και διάφορα διακοσμητικά και χρηστικά ράφια στο μπάνιο. Παραμένει αναλοίωτο στην επαφή του με το νερό καθώς όπως είπαμε έχει μηδενική απορροφητικότητα. Τελευταία έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται και για την κατασκευή σκελετων επίπλων μπάνιου εκεί όπου επιζητούμε ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα με αντοχη στον χρόνο.

Στην ειδική κατηγορία με τους νιπτήρες μπάνιου μπορείτε να ενημερωθείτε γαι τα διαθέσιμα μοντέλα καθώς και για τις τιμές τους. Βέβαια εκτός από τα εικονιζόμενα μοντέλα υπάρχει η δυαντότητα σχεδιασμού και κατασκευής σε οποιαδήποτε διάσταση και μορφή νιπτήρων μπάνιου, ντουζιέρας και άλλων ειδικών εφαρμογών. 

Νιπτήρα μπάνιου από Corian Corner 100 x 50 cm