Πέτρινοι νιπτήρες σε διάφορα γεωμετρικά η ακανόνιστα σχήματα.

Η πέτρα είναι ένα διαχρονικό υλικό και με μεγάλη προσαρμοστικότητα σε κάθε χώρο και τάση. Οι νιπτήρες που είναι κατασκευασμένοι από πέτρα μπορούν άνετα να διακοσμήσουν κάθε μπάνιο κλασικό η μοντέρνο. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των νιπτήρων είναι επιτραπέζιοι και έχουν σχήμα παραλληλόγραμμο, οβάλ η σε κάποιες περιπτώσεις ακανόνιστο. Ανάλογα με το στυλ του μπάνιου επιλέξτε το σωστό σχήμα το οποίο θα δώσει στον χώρο σας μία ξεχωριστή αίσθητική.

Βέβαια πριν προβείτε στη αγορά του νιπτήρα καλό είναι να έχετε καταλήξει στο τελικό σχέδιο του μπάνιου. Έτσι θα κάνετε την επιλογή σας πιό εύκολη και σίγουρα πιό συμβατή με το όλο concept. Συνήθως τα χρώματα των πέτρινων νιπτήρων τα οποία είναι φυσικά είναι το μπεζ και το σκούρο γκρι ( Ανθρακί ). Καλό είναι να υπάρχει χρωματική αρμονία με το πλακάκι που έχετε επιλέξει για την επένδυση των τοίχων, εκτός και εάν είστε τολμηροί κα επιθυμείτε την δημιουργία αντιθέσεων. Γενικά καλό είναι να αποφύγετε πομπώδεις επιλογές που μπορεί να κουράσουν με την πάροδο του χρόνου.

Όσον αφορά το σχήμα του νιπτήρα και την επιλογή που θα πρέπει να κάνετε, καλό θα ήταν αυτή να είναι σε άμεση συνάρτηση με την διακόσμηση του χώρου και το μέγεθος του.

ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΜΕ ΟΒΑΛ ΣΧΗΜΑ
Εάν έχετε μικρό μπάνιο προτιμήστε οβάλ σχήματα τα οποία πάντα δίνουν ένα πιό minimal αποτέλεσμα. Η πλειοψηφία των νιπτήρων με οβάλ σχήμα είναι επιτραπέζιοι εκτός από μερικές εξαιρέσεις στις οποίες μπορούν να τοποθετηθούν σαν επιδαπέδιοι αφου συνοδεύονται από ειδική κολώνα. Οι επιτραπέζιοι συνήθως τοποθετούνται επάνω σε κτιστό πάγκο η ειδικές κατασκευές από μασίφ ξύλο σε φυσικές αποχρώσεις και συνδυάζονται με εντοιχισμένες επίτοιχες μπαταρίες νιπτήρα η από βρύσες με τοποθέτηση στον πάγκο.

ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΜΕ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΣΧΗΜΑ
Εάν ο χώρος του μπάνιου είναι μεγάλος μπορούμε να εγκαταστήσουμε και νιπτήρα με ορθογώνιο σχήμα. Οι νιπτήρες αυτού του σχήματος συνήθως θέλουν μεγαλύτερο μήκος πάγκου για να μπορέσουν να αναδειχθούν και καλύτερα. Στη περίπτωση που επιλέξουμε την εγκατάσταση ενός νιπτήρα με μήκος 60 cm καλό θα ήταν ο πάγκος όπου θα γίνει η εφραμογή του να έχει μήκος μεγαλύτερο από 80 η 90 cm.

ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΜΕ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟ ΣΧΗΜΑ
Νιπτήρες πέτρινοι οι οποίοι ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα του σχήματος. Κατασκευάζονται από τυχαία κομάτια πέτρας και πάντα το σχήμα τους είναι διαφορετικό. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε κατα την επιλογή ενός τέτοιου νιπτήρα έτσι ώστε να έχουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη συμβατότητα με τον χώρο μας.

Ενημερωθείτε και επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών ΕΔΩ