Εξοικονομήστε περισσότερο χώρο στο μπάνιο σας και συγχρόνως αυξήστε την λειτουργικότητα του επιλέγοντας την εγκατάσταση κρεμαστής λεκάνης.

Οι συγκεκριμένες λεκάνες αφού τοποθετηθούν αφήνουν κενό από το δάπεδο με αποτέλεσμα ο καθαρισμός του μπάνιου να γίνεται μία εύκολη υπόθεση. Επίσης με αυτό τον τρόπο είναι αδύνατη η συγκεντρωση υγρασίας και κατα συνπεία η ύπαρξη βακτηριδίων στον χώρο πίσω από την λεκάνη.

Οι κρεμαστές λεκάνες συνδυάζονται πάντα με εντοιχισμένο καζάνι το οποίο φέρει και τις κατάλληλες υποδοχές για την στήριξή της..Με την επιλογή και εγκατάσταση του κατάλληλου καζανιού μπορούμε να τις εγκαταστήσουμε ακόμη και σε τοίχους από γυψοσανίδα.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή κατα την ώρα της επιλογής στον τρόπο εγκατάστασης της λεκάνης. Οι λεκάνες διατίθενται με δύο διαφορετικούς τρόπους εγκατάστασης. Υπάρχουν τα μοντέλα των οποίων η προσαρμογή στις υποδοχές γίνεται από το πλάι και υπάρχουν και εκείνα στά οποία η στήριξη γίνεται από κάτω. Καί στα δύο δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά όσον αφορά την ευκολία τοποθέτησης. Απλώς όταν επιλέγουμε λεκάνη η οποία έχει ανοίγματα στο πλάι προσέξτε αυτά τα ανοίγματα να μην είναι ιδιαίτερα μικρά και καθιστούν δύσκολη την εγκατάσταση της.

Σε κάθε περίπτωση επιλέξτε το σετ ηχομόνωσης το οποίο προσφέρεται μαζί με το καζάνι και το οποίο βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στην καλή στήριξη της λεκάνης. Το σετ αυτό μπαίνει μεταξύ τοίχου και λεκάνης και εμποδίζει την ολίσθησή της με την πάροδο των ετών.

Τέλος επιλέξτε το σωστό κάλυμα για την λεκάνη. Όλες οι λεκάνες προσφέρονται με κάλυμα βακελίτη το οποίο επιλεκτικά μπορεί να είναι Soft Close. Τελευταία διατίθενται και μοντέλα με αποσπώμενο κάλυμα διεκολύνοντας έτσι τον καθαρισμό του και την καλύτερη συντήρησή του.

ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
Το σχήμα της λεκάνης που θα επιλέξετε θα καθοριστεί από το ύφος του μπάνιου. Οι λεκάνες προσφέρονται με οβάλ η τετράγωνο σχήμα. Εάν στον χώρο σας έχετε δημιουργήσει όγκους με καθαρές γεωμετρικές γραμμές επιλέξτε ένα μοντέλο με τετράγωνο σχήμα. Εάν όμως έχετε δημιουργήσει ένα κλασσικό μπάνιο τότε καλό θα ήταν να επιλέξετε μία λεκάνη στην οποία θα κυριαρζούν οι καμπύλες γραμμές.

Επισκεφτείτε την κατάλληλη κατηγορία όπου θα βρείτε μοντέλα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών. Σε κάθε περίπτωση μην διστάσετε να ζητήσετε την βοηθειά μας για την ευκολότερη και σωστότερη επιλογή της κατάλληλης λεκάνης.