Σχέδια για μία πρόταση ανακαίνισης μπάνιου με διάσταση 3,00 x 1.50 m και ύψος 1,90 m. Η όλη διαμόρφωση του χώρου βασίστηκε στα πλακάκια από την σειρά Central Beige. Τα συγκεκριμένα πλακάκια άχουν διάσταση 20 x 60 cm και διαθέτουν Ματ Σατινέ επιφάνεια. Χρησιμοποιήθηκαν οι αποχρώσεις Beige και Cuero καθώς και το Decor της σειράς, έτσι ώστε να έχουμε ένα τελικό αποτέλεσμα σε γήινες αποχρώσεις και με αντοχή στον χρόνο.

Απέναντι από την είσοδο στο μπάνιο και σε όλο το μήκος του τοίχου δημιουργήθηκε ο χώρος της ντουζιέρας σε μορφή walk-in με Flat επιφάνεια στο επίπεδο του δαπέδου. Οριοθετήθηκε από το υπόλοιπο μπάνιο με την χρήση ειδικού κρυστάλλου ασφαλείας το οποίο έχει πάχος 8 mm και εγκαταστάθηκε από το δάπεδο έως την οροφή, με την βοήθεια ειδικού προφίλ επιχρωμιωμένου αλουμινίου σε σχἠμα ”Π΄΄.

Στον αριστερό τοίχο από την είσοδο τοποθετήθηκε κρεμαστή λεκάνη σε συνδυασμό με εντοιχισμένο καζάνι Geberit. Λόγω του περιορισμένου πλάτους του μπάνιου επιλέχθηκε κρεμαστή λεκάνη με προβολή μόλις 48,50 cm. Η ανάγκη τοποθέτησης του πλυντηρίου στο μπάνιου οδήγησε στην κατασκευή κτιστού πάγκου στην δεξιά πλευρά του μπάνιου, επάνω στον οποίο τοποθετήθηκε επιτραπέζιος νιπτήρας Xenia με διάσταση 58 x 41 cm, σε συνδυασμό με επίτοιχη βρύση Tech 12200 του Ιταλικού εργοστασίου της LaTorre.