Το πιό συνηθισμένο είδος νεροχύτη που εγκαθιστούμε στην κουζίνα είναι οι ένθετοι η υποένθετοι νεροχύτες. Τα τελευταία χρόνια προτιμούνται οι νεροχύτες κουζίνας που είναι κατασκευασμένοι από συνθετικό γρανίτη.

Ο κυριότεροι λόγοι που οδηγούν σε μία τέτοια επιλογή είναι οι εξής…

ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΕΙΣ

Σαν κύριο συστατικό για την κατασκευή των νεροχυτών χρησιμοποιείται ο φυσικός γρανίτης, ο οποίος είναι το τέταρτο πιό σκληρό υλικό στον κόσμο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα προιόν το οποίο παρουσιάζει υψηλή αντοχή στις μηχανικές καταπονήσεις που υπάρχουν στην καθημερινή χρήση της κουζίνας. Ιδιαίτερα υψηλή είνα και η αντοχή στα θερμικά σοκ, αφού παρουσιάζουν αντοχή σε θερμοκρασίες μέχρι 280ο C.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ

Το εύπλαστο του υλικού επιτρέπει στην δημιουργία μιάς μεγάλης ποικιλίας σχεδίων σε διάφορες διαστάσεις, ανάλογα με τα καλούπια που χρησιμοποιεί το κάθε εργοστάσιο παραγωγής. Υπάρχουν νεροχύτες με μία η δύο γούρνες οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις συνοδεύονται και από μαξιλάρι για την εναπόθεση χρηστικών αντικειμένων της κουζίνας. Ακόμη υπάρχουν μοντέλα τα οποία εντοιχίζονται σε γωνιακό πάγκο και μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη εργονομία στην κουζίνα.

ΠΛΗΘΩΡΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Οι γρανιτένιοι νεροχύτες σας δίνουν την δυνατότητα να προσθέστε χρώμα στην κουζίνα. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε τον καλύτερο συνδυασμό για την κουζίνα σας. Ανάλογα με τον πάγκο που έχετε διαλέξτε την κατάλληλη απόχρωση και ολοκληρώστε τον σχεδιαμό του χώρου σας.

ΠΟΙΚΛΙΑ ΑΠΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Όλα τα μοντέλα επιλεκτικά συνοδεύονατι από αξεσουάρ τα οποία μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα σας πιό άνετη και να προσφέρουν την μέγιστη λειτουργικότητα στην κουζίνα σας. Διανομείς για υγρό απορυπαντικό, καλάθια ΙΝΟΧ για τα πιάτα, Κρύσταλλα κοπής και πολλά άλλα προσφέρονται επιλεκτικά με κάθε μοντέλο. Από την κάθε σελίδα παρουσίασης του νεροχύτη επιλέξτε αυτό που καλύτερα ταιρειάζει στις δικές σας ανάγκες. Από την ίδια σελίδα μπορείτε να επιλέξετε και τον κατάλληλο χρωματισμό του νεροχύτη.

Η Leffetto διαθέτει νεροχύτες από συνθετικό γρανίτη οι οποίοι είναι προιόντα τριών κορυφαίων εργοστασσίων της Ευρώπης. Πιό συγκεκριμένα των Γερμανικών εργοσατσίων Blanco και Macart καθώς του εργοσατσίου Carron Phoenix με χώροα παραγωγής το Ηνωμένο Βασίλειο. Και τα τρία αυτά ονόματα εγγυώνται για την καλή ποιότητα των προιόντων και την αντοχή τους στον χρόνο.